Tisza Balneum Hotel **** Tisza-tó

Ajánlatkérés/Foglalás

Érkezés:
Távozás:
 Nem foglalható napok
Kalandsziget >

Kalózsziget Kalandpark
Kalozsziget_kislogo.jpg

Ahoj! Üdvözlünk Féktelen Fred Kapitány hírhedt Kalózszigetén, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, rátermettségét a kötélpályákon és a kalózképző játékokon. Kalózkapitányunk ismét a világ tengereit átszelő kincsszerző kalandozásokra készül, melyhez most verbuválja a veszélyekre fittyet hányó, mindenre elszánt legénységét!

A kalózképző furfangos feladatainak sikeres teljesítéséért pedig még oklevél is jár, Féktelen Fred Kapitány sajátkezű aláírásával.Te is kalandokra és kihívásokra vágysz? Aye? Akkor itt a helyed, de ne feledd, mindig légy óvatos!

Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja, hogy európai szintű kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújtson a hazai és külföldi turisták, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. A kalandpark megfelel a régióba látogató, öko- és aktív  turizmus iránt érdeklődő vendégek igényeinek is, ezzel növelve a Tisza-tó turisztikai vonzerejét.

A Kalózsziget Kalandpark a helyszín csodálatos természeti adottságaira helyezve a hangsúlyt olyan egyedülálló élményparkot álmodtak meg a tervezők, amely garantálja az élmény- és adrenalin dús szórakozást.

A több mint 18 hektár területű ártéri szigeten olyan játékokkal találkozhatnak a kalandkeresők, mint a 140 akadályból álló kötélpálya a magasban és földközelben, 15 méter magas sport- és versenymászásra is alkalmas mászófal kilátó toronnyal, 300 és 400 méter hosszú kötélcsúszda, erdei tornapálya és játszótér, minigolf, ijászpálya, vizikenguru és még sok egyéb érdekes játék.


Nyitvatartás: 10-18 óra között

  • május 1. - június 15. között: hétvégén és ünnepnapokon
  • június 16. - augusztus 31. között: minden nap
  • szeptember 1. - szeptember 30. között: hétvégén

 

A tartalom megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó szükséges.

Nyári ajánlataink

1 éjszakás feltöltődés
a Tisza-tó partján

már 1 éjszakától,
14.900 Ft-tól

Merüljön el a vadregényes Tisza-tó világában!
már 2 éjszakától,
16.900 Ft-tól

Merüljön el a vadregényes Tisza-tó világában!
már 4 éjszakától,
14.900 Ft-tól

Merüljön el a vadregényes Tisza-tó világában!
már 4 éjszakától,
13.900 Ft-tól

Kalandos élmények a vadregényes Tisza-tónál
már 4 éjszakától,
16.900 Ft-tól

Nyári vakáció a vadregényes Tisza-tónál
már 6 éjszakától,
15.900 Ft-tól